Problem with vertical gauges

Post Reply
User avatar
Angie
Posts: 51
Joined: Fri May 02, 2014 11:43 pm

Problem with vertical gauges

Post by Angie »

I can't seem to get vertical gauges to behave properly. Unlike horizontal gauges, vertical show as full when they're at zero value. Here's a picture of two identical gauges, both set to (0,100):

Image

Did anybody else experience this?
Angie @ Midnight Sun 2
Alayla @ God Wars 2

User avatar
Vadi
Posts: 4884
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: Problem with vertical gauges

Post by Vadi »

Can you set both to half and show that?

User avatar
Angie
Posts: 51
Joined: Fri May 02, 2014 11:43 pm

Re: Problem with vertical gauges

Post by Angie »

Here you go:
Image

and the code is:

Code: Select all

GUI.GaugeVertical = Geyser.Gauge:new({
  name = "GUI.GaugeVertical",
  x = -250, y = -450,
  height = 200,
  width = 20,
  orientation = "vertical",
})
GUI.GaugeVertical.back:setStyleSheet([[background-color: gray;]])
GUI.GaugeVertical.front:setStyleSheet([[background-color: red;]])
GUI.GaugeVertical:setValue(50,100)

GUI.GaugeHorizontal = Geyser.Gauge:new({
  name = "GUI.GaugeHorizontal",
  x = -250, y = -500,
  height = 20,
  width = 200,
})
GUI.GaugeHorizontal.back:setStyleSheet([[background-color: gray;]])
GUI.GaugeHorizontal.front:setStyleSheet([[background-color: red;]])
GUI.GaugeHorizontal:setValue(50,100)
Angie @ Midnight Sun 2
Alayla @ God Wars 2

User avatar
Angie
Posts: 51
Joined: Fri May 02, 2014 11:43 pm

Re: Problem with vertical gauges

Post by Angie »

Should I report this somewhere as a Mudlet bug?
Angie @ Midnight Sun 2
Alayla @ God Wars 2

User avatar
Vadi
Posts: 4884
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: Problem with vertical gauges

Post by Vadi »

Yeah, it looks like when it's at 0 it is showing as if it is at 100, but 1-100 are fine. Please report this on launchpad.

User avatar
Angie
Posts: 51
Joined: Fri May 02, 2014 11:43 pm

Re: Problem with vertical gauges

Post by Angie »

Reported.
Angie @ Midnight Sun 2
Alayla @ God Wars 2

Post Reply