Page 1 of 1

IAC EOR after each prompt

Posted: Thu Jan 10, 2019 9:25 am
by Hesk
Hey,

my mud is sending IAC EOR after each prompt for mudlet to show the prompt instantly.
May problem now is: when i do some commands at once, for example: "east;look tree;west",
the result is destroyed. The room description of the last room is displayed with 1 char in every line:

E
x
i
t
s
:

s
o
u
t
h
,

e
a
s
t






o

Y
>


0
m
*

Any idea?

Re: IAC EOR after each prompt

Posted: Thu Jan 10, 2019 9:28 am
by Hesk
Hm. It seems some vt100 color at the beginning of the room is causing this

Re: IAC EOR after each prompt

Posted: Thu Jan 10, 2019 10:55 am
by Vadi
Got it sorted?

Re: IAC EOR after each prompt

Posted: Fri Jan 11, 2019 10:14 am
by Hesk
No. Also happens when no colors are printed.

Re: IAC EOR after each prompt

Posted: Fri Jan 11, 2019 10:15 am
by Hesk
I do the exact same input. Sometimes it happens, sometimes not.
Seems like an "speed" issue or something in mudlet

Re: IAC EOR after each prompt

Posted: Fri Jan 11, 2019 11:09 am
by Vadi
I'm not sure, it's not something we've seen with any other games - but let's investigate this. Record a replay (casette button bottom-right) and attach it here.

Re: IAC EOR after each prompt

Posted: Mon Jan 14, 2019 10:32 am
by Hesk
Here is a small example when i reboot the mud:

System message: Replay recording has started. File: xxx/log/14-01-2019#11-28-43.dat


REBOOT You are autorented !


got 0








*

Y
>


0
m



[ ALERT ] - Socket got disconnected.
Reason: The remote host closed the connection
[ INFO ] - Connection time: 00:01:28.722

System message: Replay recording has been stopped. File: xxx/log/14-01-2019#11-28-43.dat

Re: IAC EOR after each prompt

Posted: Fri Jan 18, 2019 8:03 am
by Hesk
Any idea?

Re: IAC EOR after each prompt

Posted: Fri Jan 18, 2019 8:56 am
by Hesk
Solved it.

It was the option Special-Options - Force telnet GA signal interpretation off ON

I turned it OFF and now its ok