IAC EOR after each prompt

Post Reply
Hesk
Posts: 18
Joined: Wed Dec 26, 2018 10:10 pm

IAC EOR after each prompt

Post by Hesk » Thu Jan 10, 2019 9:25 am

Hey,

my mud is sending IAC EOR after each prompt for mudlet to show the prompt instantly.
May problem now is: when i do some commands at once, for example: "east;look tree;west",
the result is destroyed. The room description of the last room is displayed with 1 char in every line:

E
x
i
t
s
:

s
o
u
t
h
,

e
a
s
t






o

Y
>


0
m
*

Any idea?

Hesk
Posts: 18
Joined: Wed Dec 26, 2018 10:10 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by Hesk » Thu Jan 10, 2019 9:28 am

Hm. It seems some vt100 color at the beginning of the room is causing this

User avatar
Vadi
Posts: 4642
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by Vadi » Thu Jan 10, 2019 10:55 am

Got it sorted?

Hesk
Posts: 18
Joined: Wed Dec 26, 2018 10:10 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by Hesk » Fri Jan 11, 2019 10:14 am

No. Also happens when no colors are printed.

Hesk
Posts: 18
Joined: Wed Dec 26, 2018 10:10 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by Hesk » Fri Jan 11, 2019 10:15 am

I do the exact same input. Sometimes it happens, sometimes not.
Seems like an "speed" issue or something in mudlet

User avatar
Vadi
Posts: 4642
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by Vadi » Fri Jan 11, 2019 11:09 am

I'm not sure, it's not something we've seen with any other games - but let's investigate this. Record a replay (casette button bottom-right) and attach it here.

Hesk
Posts: 18
Joined: Wed Dec 26, 2018 10:10 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by Hesk » Mon Jan 14, 2019 10:32 am

Here is a small example when i reboot the mud:

System message: Replay recording has started. File: xxx/log/14-01-2019#11-28-43.dat


REBOOT You are autorented !


got 0








*

Y
>


0
m



[ ALERT ] - Socket got disconnected.
Reason: The remote host closed the connection
[ INFO ] - Connection time: 00:01:28.722

System message: Replay recording has been stopped. File: xxx/log/14-01-2019#11-28-43.dat
Attachments
14-01-2019#11-28-43.dat
(75 Bytes) Downloaded 14 times

Hesk
Posts: 18
Joined: Wed Dec 26, 2018 10:10 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by Hesk » Fri Jan 18, 2019 8:03 am

Any idea?

Hesk
Posts: 18
Joined: Wed Dec 26, 2018 10:10 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by Hesk » Fri Jan 18, 2019 8:56 am

Solved it.

It was the option Special-Options - Force telnet GA signal interpretation off ON

I turned it OFF and now its ok

valaria
Posts: 17
Joined: Tue Dec 22, 2009 11:27 pm

Re: IAC EOR after each prompt

Post by valaria » Wed Feb 06, 2019 2:32 am

weird bug. if that is the problem we need to look into that. May i ask which mud are you playing may cause this with option enabled?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests