Vadi mapper & Mudlet - worm sources

Post Reply
Parnakra
Posts: 35
Joined: Tue Apr 21, 2009 10:48 am

Vadi mapper & Mudlet - worm sources

Post by Parnakra » Wed May 20, 2009 8:30 am

Perhaps a strange topic, because it's not about Mudlet directly, but because I can't find anyone else having this problem, I'm assuming the cause is Mudlet and not the mapper.

I use the mapper through the pre-compiled mudbot from Dusty and everything works great, until I try to do worm sources. Mudbot crashes and of course disconnects me from my current mud.

I've added one of the crash.log files from mudbot to the post, if anyone's familiar with it. Because of the 'out of bounds' thingy, I thought it might've been a screenwidth issue - but so far, I've tried 0, 80 and 100 and none of them work.

What's even stranger, the first time I used it (worm sources) with the mapper, I remember it working (and showing the areas the warps lead to).

Here's hoping this isn't too out of place and someone can help.
Attachments
crash.tar
(3.5 KiB) Downloaded 157 times

Parnakra
Posts: 35
Joined: Tue Apr 21, 2009 10:48 am

Re: Vadi mapper & Mudlet - worm sources

Post by Parnakra » Wed May 20, 2009 10:25 am

Apparently if I turn timestamps off, it works fine. So I'm guessing the problem lies with parsing a line that's longer than the mapper expected, which is probably a bit of a bother to fix, so I'll just keep the timestamps off for now.

/edit: spoke too soon, it works most of the time, but it sometimes still crashes with the same (out of bounds) error.

User avatar
Vadi
Posts: 4720
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: Vadi mapper & Mudlet - worm sources

Post by Vadi » Wed May 20, 2009 12:14 pm

This isn't related to Mudlet. An update to the mapper will be out soon that fixes the worm sources.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests