Unit testing for mudlet-lua

User avatar
Vadi
Posts: 4674
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: Unit testing for mudlet-lua

Post by Vadi » Sat Aug 03, 2013 6:15 am

Just a quick look at the script - it uses insertText twice, while I think it means to use cinsertText() the second time.

It also possibly shows a bug in Mudlet, because insertText's data is duplicated:

Image

User avatar
Heiko
Site Admin
Posts: 1548
Joined: Wed Mar 11, 2009 6:26 pm

Re: Unit testing for mudlet-lua

Post by Heiko » Mon Aug 12, 2013 9:44 am

Looks like you have used an old version for your tests as your screenshot shows an issue that has been addressed in git after the 2.1 release.
With latest git I get this:
cecho-cinsert-problem.png
Bugs:
1. cinsert() doesn't process \n correctly
2. (!) line breaks in cecho() show but the line order is reversed (!)
3. <> problem in decho() compared to cecho() <<2>>
4. hecho() documentation needs to be changed to only accept 3 8-bit double figure hex codes 000000 instead of 000

User avatar
Vadi
Posts: 4674
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: Unit testing for mudlet-lua

Post by Vadi » Fri Oct 18, 2013 9:29 pm

All of those issues have been fixed now, and are pending merging into main sf git.

fetaera
Posts: 191
Joined: Sat Aug 03, 2013 7:00 pm

Re: Unit testing for mudlet-lua

Post by fetaera » Tue May 06, 2014 3:54 pm

The new db:create() function is missing a couple of = (Lines 432 and 438).

User avatar
Vadi
Posts: 4674
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: Unit testing for mudlet-lua

Post by Vadi » Tue May 06, 2014 7:18 pm

Thanks, fixed.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests