Feature request - ATCP 'map_display 1'

Post Reply
Wyd
Posts: 54
Joined: Wed Mar 24, 2010 11:56 pm

Feature request - ATCP 'map_display 1'

Post by Wyd » Thu Apr 08, 2010 10:26 am

Hey,


Can the ATCP initialization include "map_display 1"?

Currently, it's for personal reasons (my IRE Map Display script uses the ClientMap and RoomCoordinates values that come in when it is set as active), but I'm sure others will find some uses for it, and it makes sure that all supported ATCP values are passed through to users.

Wyd

User avatar
Vadi
Posts: 4728
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: Feature request - ATCP 'map_display 1'

Post by Vadi » Thu Apr 08, 2010 12:53 pm


Wyd
Posts: 54
Joined: Wed Mar 24, 2010 11:56 pm

Re: Feature request - ATCP 'map_display 1'

Post by Wyd » Thu Apr 08, 2010 1:00 pm

ah, great

I knew I'd told you about it..but wanted to chuck it here so it was documented somewhere..good to see its already on the list, thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests