Generic Mapping Script

All and any discussion and development of the Mudlet Mapper.
Alyven
Posts: 31
Joined: Sat Oct 01, 2011 8:43 pm

Re: Generic Mapping Script

Post by Alyven »

karhuso wrote:
Fri Jan 15, 2021 8:57 am
Hi Vadi,

thanks for the link.
Unfortunately it doesn't work for me very well,... to much to translate into German.

I've found this viewtopic.php?f=13&t=2177 from Heiko and it's working for me (Avalon deutsch).
Some functions are outdated and doesn't work correctly, so it has to be updated, but the mapper works fine.
I'm an absolutly beginner in LUA-Scripting, hope I can handle this :-)
I made a mapper script for Avalon.de many years ago. I used the one from Heiko and the IRE mapper as base (using ATCP).
I can try to release it as a package if you need it.

karhuso
Posts: 4
Joined: Fri Nov 11, 2011 7:49 pm

Re: Generic Mapping Script

Post by karhuso »

I made a mapper script for Avalon.de many years ago. I used the one from Heiko and the IRE mapper as base (using ATCP).
I can try to release it as a package if you need it.
Hi Alyven,

that would be nice, hope it doesn't make to much circumstances:-)

User avatar
SlySven
Posts: 996
Joined: Mon Mar 04, 2013 3:40 pm
Location: Deepest Wiltshire, UK
Discord: SlySven#2703

Re: Generic Mapping Script

Post by SlySven »

@kerhuso Welcome back - it has been a while since you joined us (2011!)- even before my time.

jbrumble
Posts: 13
Joined: Sat Jan 09, 2021 4:31 am

Re: Generic Mapping Script

Post by jbrumble »

Hello Folks,

I've been finding it fairly challenging to for to get the mapper to recognize what room I am in. I frequently move between map rooms and find that the mapper doesn't move at all. I was hoping to get some advice on where my trouble might be stemming from. And perhaps if there are any work arounds. Is it possible to set the player position on the map via a trigger?

Thank you!

User avatar
Vadi
Posts: 4941
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: Generic Mapping Script

Post by Vadi »

Yeah it is - can you do 'map debug' and show us how it looks like?

Seren
Posts: 4
Joined: Sun Jan 17, 2016 11:35 pm

Re: Generic Mapping Script

Post by Seren »

Hello! I have been using the Generic Mapper for a while, but one thing I've not been able to figure out yet is an easy way to update room names.

For one reason or another, room names occasionally change in the MUDs I play, and it would be nice to be able to update those rooms without having to delete them and then remap all the exits.

Any suggestions? How do other people handle this particular issue?

User avatar
SlySven
Posts: 996
Joined: Mon Mar 04, 2013 3:40 pm
Location: Deepest Wiltshire, UK
Discord: SlySven#2703

Re: Generic Mapping Script

Post by SlySven »

Well there are Lua functions that will retrieve the existing room name and allow you to change it to something else. See:

Post Reply