test topic - for testing forum stuff

A category for whatever! Can be Mudlet-related or offtopic.
Post Reply
User avatar
TheFae
Posts: 10
Joined: Thu Jun 08, 2017 6:48 pm

test topic - for testing forum stuff

Post by TheFae »

someone post a reply to this, i'll be able to use the notification link and actually examine the situation. when i get the time.

FaeTests
Posts: 3
Joined: Mon Oct 23, 2017 5:48 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by FaeTests »

Test reply, via quick reply. Not from email notice.

FaeTests
Posts: 3
Joined: Mon Oct 23, 2017 5:48 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by FaeTests »

Test quick reply submission. Not from email notice link. No SID in URL. Using fancy SEO URLs

User avatar
TheFae
Posts: 10
Joined: Thu Jun 08, 2017 6:48 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by TheFae »

Would appear that posts do not get displayed due to a cache rebuilding process that does not seem to fire automatically.

FaeTests
Posts: 3
Joined: Mon Oct 23, 2017 5:48 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by FaeTests »

one more test. The Mod user post was posted immediately. The posts from this account are still waiting in the approval queue, and are not displayed to the users without mod status.

User avatar
TheFae
Posts: 10
Joined: Thu Jun 08, 2017 6:48 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by TheFae »

Admin post via SEO URL. No SID in URL params.
form action:

Code: Select all

<form method="post" action="./../posting.php?mode=reply&amp;f=12&amp;t=22471" id="qr_postform">

User avatar
TheFae
Posts: 10
Joined: Thu Jun 08, 2017 6:48 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by TheFae »

testing again

User avatar
Vadi
Posts: 4833
Joined: Sat Mar 14, 2009 3:13 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by Vadi »

test

User avatar
TheFae
Posts: 10
Joined: Thu Jun 08, 2017 6:48 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by TheFae »

Testing quick reply via notification link. No SID in URL params, No SEO link redirection on post opening.
Form action:

Code: Select all

<form method="post" action="./posting.php?mode=reply&amp;f=12&amp;t=22471" id="qr_postform">

User avatar
TheFae
Posts: 10
Joined: Thu Jun 08, 2017 6:48 pm

Re: test topic - for testing forum stuff

Post by TheFae »

Doesn't seem to be anything wrong with the quick reply form, might just have been a stale cache issue. If you managed to post just on the cusp of the last cron run, it would take about 5 minutes for the page to be cleared from cache and rebuilt.

Post Reply