Search found 16 matches

by branden7
Thu Oct 24, 2013 12:02 am
Forum: Geyser Layout Manager
Topic: Gauge.setValue doesnt seem to work with variables?
Replies: 5
Views: 6306

Re: Gauge.setValue doesnt seem to work with variables?

Do you know how I check to see if one of those strings (that is an actual string) is not set? Ive tried to compare it ( with == )to a specific string and that doesnt seem to work even when I know it contains the exact string. Ive tried to see if it either is == or ~= nil It seems to be never nil, so...
by branden7
Wed Oct 23, 2013 10:20 pm
Forum: Geyser Layout Manager
Topic: formatting the text of a label
Replies: 4
Views: 6856

formatting the text of a label

Making a lot of progress thanks to how helpful everyone is here... Still a few questions, though. Can anyone suggest a way to color the text of a label. I tried using cecho() but it doesnt seem to let me do that in a label. I have a label box that displays the name and condition of my target. It wou...
by branden7
Wed Oct 23, 2013 9:47 pm
Forum: Geyser Layout Manager
Topic: wordwrap
Replies: 3
Views: 4875

Re: wordwrap

And that fixes that too! again, thank you.
by branden7
Wed Oct 23, 2013 9:44 pm
Forum: Geyser Layout Manager
Topic: Gauge.setValue doesnt seem to work with variables?
Replies: 5
Views: 6306

Re: Gauge.setValue doesnt seem to work with variables?

Oh man! Of course..I dont know why I didnt think about that.
That got it...thank you so much.
by branden7
Wed Oct 23, 2013 7:45 pm
Forum: Geyser Layout Manager
Topic: wordwrap
Replies: 3
Views: 4875

wordwrap

sorry for all the questions..but... Can anyone help me got a MiniConsole to wordwrap? I have no idea how to go about doing that. I took the stock GUI and changed one of the label boxes to a MiniConsole box because it seemed to work better for capturing arrivals, departures, and OOC tells. But now th...
by branden7
Wed Oct 23, 2013 6:34 pm
Forum: Geyser Layout Manager
Topic: Gauge.setValue doesnt seem to work with variables?
Replies: 5
Views: 6306

Gauge.setValue doesnt seem to work with variables?

I cant seem to get my gauges to set a value from a variable. If I use hard coded values it works fine, but as soon as i put a variable in nothing works. this runs on a trigger that looks for my prompt and then splits the values up into vars. health = matches[2] healthMax = matches[3] stamina = match...