Search found 191 matches

by fetaera
Fri Sep 06, 2013 8:00 am
Forum: Help Forum
Topic: Regex issue matching.
Replies: 17
Views: 3170

Re: Regex issue matching.

It will actually continue capturing subsequent lines, treating them as separate matches.
by fetaera
Thu Sep 05, 2013 10:34 am
Forum: Help Forum
Topic: System OS went into "Low Graphics" mode
Replies: 37
Views: 7201

Re: System OS went into "Low Graphics" mode

At least this way, the work on the source would be very minimal and it's down to the user whether they use such a feature.
by fetaera
Thu Sep 05, 2013 10:32 am
Forum: Help Forum
Topic: System OS went into "Low Graphics" mode
Replies: 37
Views: 7201

Re: System OS went into "Low Graphics" mode

How about we just add a Lua function to facilitate this and provide a small client function (would not be included in the download, but available from the wiki)?
by fetaera
Thu Sep 05, 2013 10:30 am
Forum: Help Forum
Topic: Ascii codes of unknown characters
Replies: 20
Views: 4947

Re: Ascii codes of unknown characters

The latest git also fails horribly on Sid.
by fetaera
Thu Sep 05, 2013 3:23 am
Forum: Help Forum
Topic: Ascii codes of unknown characters
Replies: 20
Views: 4947

Re: Ascii codes of unknown characters

It's actually pretty trivial to compile it if you know what you are doing. It's just a few edits to the src.pro and 2 or 3 cpp files. Like I say, all trivial. Feel free to post any issues you have in doing so and I'll do my best to address them. (Only stipulation is that you use Debian Sid, as that ...
by fetaera
Tue Sep 03, 2013 1:11 pm
Forum: Help Forum
Topic: copyover kicks me off game
Replies: 9
Views: 1919

Re: copyover kicks me off game

Yeah. What should happen in an ideal sitaution is that you call the copyover and it does the work without disconnecting any users.
by fetaera
Tue Sep 03, 2013 7:03 am
Forum: Help Forum
Topic: All of a sudden mudlet won't connect.
Replies: 7
Views: 1772

Re: All of a sudden mudlet won't connect.

Hi. Have you installed any new software recently? Are you trying to connect from work, or something? Sounds more likely to be a network/firewall issue. There's certainly no real reason Mudlet would act in this manner.
by fetaera
Tue Sep 03, 2013 6:59 am
Forum: Help Forum
Topic: System OS went into "Low Graphics" mode
Replies: 37
Views: 7201

Re: System OS went into "Low Graphics" mode

Well, if you are not happy with how it works, do what the rest of us do: Change it! The source code is there!
by fetaera
Mon Sep 02, 2013 9:54 pm
Forum: Help Forum
Topic: System OS went into "Low Graphics" mode
Replies: 37
Views: 7201

Re: System OS went into "Low Graphics" mode

I think you're missing the point, heh.
by fetaera
Mon Sep 02, 2013 11:59 am
Forum: Help Forum
Topic: System OS went into "Low Graphics" mode
Replies: 37
Views: 7201

Re: System OS went into "Low Graphics" mode

Yeah, I do actually agree with you on that point, but it's what we have all gotten used to now! :)